Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The GazettE

2012.02.05

Tagok:

Ruki (énekes)
Reita (basszusgitár)
Aoi (gitár)
Uruha (gitár)
Kai (dobos)Gazett 2002 elején alakult, 5 emberrel, kiknek ifijúságuk ellenére már volt egy kis tapasztalatuk a zenei színhely terén. A tagok közül hárman az előző bandájukban dolgoztak (Ma'die Kusse és Kar+te=zyAnose), az énekes Ruki és a gitárosok közül az egyik, Uruha és a basszista Reita. Arita két tagja befejezte akkori felállásukat, Aoi gitáros és Yune a dobos. Az eredetileg aláírt Matina szerződésre, áprilisban kiadták az első albumukat a Wakaremichi -t, és egy videót VHS-en, miközben azon dolgoztak, hogy különféle eseményeken részt vegyenek, és hirdessék nevüket. A banda októberben megtartotta az első koncertjüket. Az év végén részt vettek FINAL PRELUDE 2002 ~2003 Matina PRESENTS-ben a Matina szerződésért, amit akkor 'feloldottak'.

2003 elején Yune bejelentette,hogy kilép a Gazette-ből. Őt azonnal felváltotta Kai (ex Mareydi†Creia) és aláírtak egy szerződést a PS Company-val. Tárfüggetlen bandával a Hanamuke-vel részt vettek az első körútjukon és kiadták az első mini-albumukat Cockayne Soup-ot, amit a következő két hónapban még két albumot adtak ki. Az évben részt vettek a Beauti-Fool's Festiválon más együttesekkel mint a Merry és a D'espairsRay-el.

2004-ben a Gazette lezárta az évet azáltal, hogy egy 'egyszemélyes' koncertet a Shibuya AX-nél (a koncertet később kiadták DVD-n) és megnyílt a hivatalos rajongóklubbjuk. Év vége felé a banda még egy DVD-t kiadott, majd megjelent az első maxi-albumuk is a Disorder. Decemberben újra részt vettek az évi Beauti-Fool's Festiválon és tartottak egy rövid körutat. 

images--2-.jpg

2005-ben úgy tűnt, hogy a Gazette ideje legnagyobb részét a turnébuszban és a színpadon töltik, állandó utazással, beutazták szinte az egész országot. Közben kiadták az első Photobook-jukat "Verwelktes Gedicht"-et, ami szeptemberben került eladásra. Végül úgy döntöttek,hogy decemberig vesznek egy rövid pihenőt amikor részt vettek a "PEACE & SMILE CARNIVAL TOUR 2005"-ben, amjd kiadták a Cassis-t, és szerződést kötöttek,hogy ez az utolsó album ami Gazette néven jelent meg.

2006 egy nagyon 'forgalmas' év volt a Gazette számára. Megváltoztatták a nevüket, Gazett-ről átírták japán karakterekre és angolosan The GazettE lett, közben kiadtak egy új albumot a Nil -t. Azonnal belekezdtek egy hatalmas körútba és átutazták egész Japánt, több mint 30 koncerttel. A turné befejezését a Nippon Budokan-ben tartották. A nemzetközi rajongók örömére július végén fellépett a banda Németországban. Októberben megjelent a hivatalos honlapjuk angolul elérhető verziója is.

2006 befejezésével még több turnéidőpontot jelentettek be és új albumokat 2007-re, és ekkor jelentették be a nyári album megjelenését is STACKED RUBBISH-t . Az első körútjuk júliusban kezdődött amely a nyárra és az őszre egyaránt kiterjedt, a második körút pedig a téli hónapokban folytatódik. Az Európai rajongók örömére a The GazettE bejelentette,hogy visszatér Európába és bejelentettek egy rövid körutat, Németországon keresztül Franciaországba, Finnországba, és Anglia-ba is elmentek. Ezen felül bejelentették a 2008-as turnéidőpontokat és egy új albumot.

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 47379
Hónap: 609
Nap: 16